Čo píše život teenagera

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hlúpa, hlúpa, hlúpa.

    Konečne sa dialo to, čoho sme sa obaja nevedeli dočkať. Po zaparkovaní auta na našom tmavom, súkromnom mieste a vypnutí motora sa Michal na mňa v sekunde vrhol. Pre baby je bozkávanie symbolom zbližovania sa. Pre chalanov prvý krok k sexu. Presne toto mi prebehlo mysľou keď vášnivo začal. Ale moje počiatočné vzrušenie akoby zrazu bolo preč.
 Keď už malo ísť do tuhého odtiahla som sa.
„Prečo?“ zahľadel sa na mňa tmavými očami iskriacimi vzrušením. „Aj ty to chceš, nielen ja.“
Nemala som na to čo povedať. Sčasti to bola pravda. Ale chýbala mi istota, a preto som mala zábrany. Ale chlapec ich veľmi rád búral.
 „Ty to vieš, keď chceš.“ Zašepkal roztúžene keď som z neho sťahovala nepotrebné oblečenie. Nechcela som porovnávať istú záležitosť s inými chalanmi pred ním, ale keď som ho uvidela musela som. Nebola som sklamaná. :)
   Za odmenu dobre vykonanej „práce“ a pekného večera som dostala sladký bozk.
Potom sa na mňa uprene zahľadel stále s omámeným úsmevom. „Aj ja sa chcem pohrať.“ Vyzeral tak sladko ako chlapec čo si pýta autíčko. „Nepotrebuješ to?“
 „Nabudúce zlatko.“  Odbila som ho jemne.
Vydržím dokým si ťa pustím bližšie k telu. U mňa sa hranice neposunuli, takže mi to neprekážalo. Hlavne že je on spokojný. Mne stačilo že je pri mne, môžem sa k nemu pritúliť, cítiť jeho teplo, vôňu a dotyk. Nie však hneď v nohavičkách.
   Mala som ísť ešte s kamarátkami do mesta, preto som im rýchlo chcela zavolať. Michal je asi žiarlivý typ, pretože hneď kontroloval aké meno mi svieti na obrazovke mobilu. Dominika ale asi neznelo dosť vierohodne, lebo stále spomínal nejakých imaginárnych chlapov. Pre zábavu som ho trošku podpichla, ale zobral to s vážnou tvárou, takže som hneď stíchla.
„Mám len teba zlato rozumieš?“ Zahryzla som si silno do pery, za tú menšiu neúprimnosť. Lebo po rande sním som rýchlo utekala na internet za vzdialeným chlapcom z Brna. Ktorý ma volal do sprchy na masáž s olejčekom čo prekrví celé telo a orgazmus je potom dlhší a silnejší. No chlapec sa vyzná. A ja mu to žeriem. Hlúpa, hlúpa, hlúpa. Nikdy sa to nestane. NIKDY.
 

Boys, boys, boys | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014