Čo píše život teenagera

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

"Náladu si zvolíš ráno ty, nie ona teba!"

   Formulka „náladu si zvolíš ráno ty, nie ona teba“ mi bola nanič. Lebo od rána mám deň blbec. Nestihla som autobus do školy. Tĺklo mi v hlave tak akoby mi tam kladivom vyťukávali morzeovku. Vymkli ma na školskej vrátnici, dobabrala som dôležitú písomku a do toho všetkého som to dostala takže kŕče v bruchu boli už len záverečný bonus. Na porazenie. 

   Zlá nálada, samota, myšlienky na bývalého, smútok. Aj vyhliadky do budúcnosti boli ružové. Len škola a skúšky niekoľko mesiacov. Bez chlapa. Možno som sa s ním nemala rozísť. Možno tam bola šanca na záchranu. Možno keby... Keby bolo keby.

  Občas som sa pristihla pri tom ako ráno siaham po mobile s pocitom že tam budem mať zmeškaný hovor od neho... A ten pocit sa po rozsvietení displeja mobilu vždy rozplynie lebo tam nemám nič. Nejdem sa ľutovať, lebo príde lepší chlap. Viem to. On nebol ten pravý. Nie pre mňa. Dobre som urobila že som to ukončila. Tak prečo sa teraz celý týždeň trýznim výčitkami?!


Obyčajne neobyčajné dni | stály odkaz

Komentáre

  1. Partner, ktorý Ťa opustil si Ťa nezaslúžil
    ...a buď rada že si to dostala. Tak drž zajtra našim palce a urob si pekný víkend.
    kľudne mi napíš, keď budeš potrebovať energiu. Dodám na počkanie. Elektronicky, ale zadaramo.
    publikované: 14.02.2014 20:01:11 | autor: kajovsky (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014