Čo píše život teenagera

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hip hop žije!

...I have fun...

    V piatok večer ide karta.... Viem že je sobota, ale nevadí.  Konečne som sa dočkala koncertu Majka Spirita! Ženy treba ľúbiť. To je song ktorý teraz na mňa sedí. Kto ďalší ma bude ľúbiť? Možno dnes večer sa nejaký nájde. Nie na lásku. Ale na zábavu. Neviazaná zábava a flirt je presne to čo potrebujem.

    Nasledovali veľké prípravy, však keby sa náhodou niečo udialo. Umelé mihalnice zaručia sexi zvodný pohľad. Trošku väčší výstrih je zas magnet na mužov. Však už som slobodná môžem si to dovoliť.

    Ako naschvál muselo pršať takže môj dokonalý účes utrpel menšie ujmy. Ale stále som sa cítila atraktívne a sebavedomo. A to je hlavné , cítiť sa dobre. Kamarátka ma aj s frajerom čakala na námestí keďže môj autobus bol taký plný že meškal. Asi všetci idú na žúr. Alebo si len tak posedieť.

Preskakovanie kaluží je zábava, hlavne v opätkoch a so snahou nespadnúť a neošpliechať sa špinavou vodou. Vstup bol 18+  a ani občiansky som nemusela vyťahovať. „Vidím maturitnú stužku.“

Tú som predsa mohla ukradnúť nie? Ale tak keď mu to stačilo.

Vyzliekli sme sa do pekných handier, až Marekovi skoro vypadli oči keď videl čo sme si obliekli. Uznanlivo prikyvoval a my sme v dobrej nálade vošli dnu.

    Sediac pri bare, za dunenia čiernej muziky som obzerala okolie. Známy, neznámy, bude z čoho vyberať. Hlavnou hviezdou programu bol však Majk. Alebo reálnym menom Michal. Do kelu na neho určite myslieť nechcem.  Vypudila som myšlienku na bývalého z hlavy a radšej si objednala vodku s džúsom u sympatického barmana.

      Po jednej v noci sme sa konečne dočkali jeho vystúpenia. Klub bol plný na prasknutie, vodka mi prúdila v krvi a zábava gradovala. Chlapec to vie rozprúdiť! Úchvatný, talentovaný, na zožratie. V dave bolo teplo ako v pekle , všetci sme sa potili ale aspoň sa Majk zbavil nejakého oblečenia navyše a ukázal vyrysované svaly na rukách. Keď dal Sexy, môj najobľúbenejší song z jeho repertoáru šťastnejšia som už ani nemohla byť. Neverila som že niekedy budem kričať „Hip hop žije“ spolu s davom ale nič nie je nemožné. Zážitok, odreagovanie ktoré som po rozchode potrebovala. 

   O pol štvrtej sme boli s kamarátkou po toľkom tancovaní a bláznení sa už celkom vyčerpané. Jej frajer veľmi netancoval ale aspoň nám držal miesto v boxe. S ubolenými nohami sme si konečne sadli a doplnili stratené tekutiny. Hudba stále hučala naplno, preto bolo zložité počuť čo vlastne hovoríme. O to horšie keď sa zrazu pri nás zjavil chalan, ktorý nehovorí po slovensky ale sype na vás plynulou angličtinou. Zachytila som niečo ako drink with me, načo som však pokrútila hlavou lebo drinkov som mala už viac než dosť. Chlapec bol ale vytrvalý lebo sa vtisol k nám do boxu a naklonil sa ku mne nech ho lepšie počujem. Bolo ťažké rozumieť mu, promile v krvi, hluk a cudzia reč, to je komplikovaná situácia. Okolo sú stovky Slovákov a mňa si vyberie akurát nejaký zo zahraničia.

„Come on girl. Let´s dance!“ Keď chceš dance tak poďme. Usmiala som sa na neho a prijala ponúkanú ruku vedúcu ma na parket. Kamarátka na mňa hodila varovný pohľad, ale uistila som ju že je to v poriadku. Aj tak som sa za necelú hodinku vrátila k nim do boxu. Vytancovaná a šťastná.

„Kde si nechala tanečníka?“ zdvihla kamarátka hlavu z frajerovho pleca. Vyzerala dosť zničená a unavená. Ja som zas bola plná energie. Zahraničný temperament vo mne rozprúdil krv.

Len som mykla plecom. „Stratil sa mi v dave ľudí. A už nevládzem tancovať, necítim si nohy.“

„Ideme domov,“ zavelil Marek a spoločne sme sa pobrali k východu.

 O šiestej ráno som bola celá šťastná že môžem zaľahnúť do postele. Bolelo ma celé telo ale stálo to za to. Majk bol úžasný. Zopakujeme čím skôr! Už budúcu sobotu sa tam zas vrátim!


Obyčajne neobyčajné dni | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014