Čo píše život teenagera

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Slová, nech sa stanú skutočnosťou

    Dali sme sa si pauzu niekoľko dní. Musela som sa učiť na skúšky, on musel pracovať a tak to bolo asi lepšie. Ospravedlnil sa mi za ten hlúpy výstup kvôli prehratej stávke futbalového zápasu aj svojej nevšímavosti. Vraj už sa to nikdy nestane. Nikdy, figu nikdy.
  
   Náš vzťah začalo aj okolie brať vážne. Kamarátky ma presviedčali že mi to sním vydrží dlho lebo sa máme radi, akoby len láska stačila. Mama tvrdila to isté, pretože som pri ňom žiarila šťastím.  Ale ja som o tom začínala mať pochybnosti. Vrátili sme sa síce do starých koľají ale sem tam sa jeho egoizmus prejavil. Nehovorím že ja nemám chyby, nikto nie sme bezchybní. Ale nedokázal ho prekryť. Taký proste bol a ja som ho nechcela meniť.
    Znovu sme boli šťastný pár. Výlety autom nemali konca kraja. Je výhoda mať chlapa z autom. Hoci sme šli len na kopec s výhľadom na mesto kde mi povedal že je sexi keď račkujem . Že zbožňuje ako  voniam, ako láskyplne sa na neho dívam a starám sa o neho. Že ma nechce nikdy sklamať a stratiť. Že keď sa ho dotknem rozvibruje sa mu v tele každá bunka a nechce aby som nikdy prestala. Je pekné čo všetko si ľudia z lásky povedia. Ale je ešte krajšie keď sa slová stanú skutočnosťou.

Vzťahy, raz vyjdú, raz nie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014